Ρυθμίσεις
 
  0 Καλάθι αγορών
Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Βρίσκεστε στο:

   

   

  ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να εξασφαλίσει τη γρήγορη παράδοση των προιόντων της, η royal-garden.gr συνεργάζεται με την εταιρεία ACS Courier, την ταχύτερη μεταφορική σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

  Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα και 2-4 εργάσιμες ημέρες στα νησιά. Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Για Κύπρο η παράδοση γίνεται σε 3-5 εργάσιμες μέρες. Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι 18,00 ευρώ.

  Με την περάτωση της παραγγελίας, η royal-garden.gr αποστέλλει e-mail με τον κωδικό της αποστολής. Με αυτόν τον κωδικό μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του site και να γνωρίζετε που βρίσκεται κάθε στιγμή.

  Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης των προιόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

   

   

   

  ΑΛΛΑΓΕΣ

   

  Η αλλαγή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα. Η αλλαγή  γίνεται δεκτή εφόσον πραγματοποιηθεί μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

  • Αλλαγή στο νούμερο ή στο σχέδιο. Για αλλαγή σε ένα προϊόν, η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε τα μεταφορικά.

  • Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος ή λάθος σχεδίου. Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

   

  Θα σας παρακαλούσαμε, για τις αλλαγές, να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ACS Courier και όχι κάποια άλλη εταιρία της αρεσκείας σας, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε εσείς τα μεταφορικά έξοδα. Στείλετε το δέμα από την ACS Courier και πείτε να γίνει με χρέωση στην royal-garden.gr(όνομα υπεύθυνου της επιχείρησης) και στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω.

  Επίσης μπορείτε να καλέσετε την ACS Courier και να τους ζητήσετε να έρθουν να παραλάβουν το δέμα από το χώρο σας,χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Το τηλέφωνο της ACS Courier είναι το +30 210 81 90 000 και 801 500 1111 ενώ επιπρόσθετες πληροφορίες θα βρείτε και στο site https://www.acscourier.net/

   

  Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος είναι:

  α) να μην είναι χρησιμοποιημένο.

  β) να μη φέρει εσωτερικές ή εξωτερικές φθορές

  γ) να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς του.

  δ) για να προστατευθεί το κουτί του προιόντος πρέπει να είναι τυλιγμένο με κάποια σακούλα ή συσκευασία. 

   

  Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης από την παραγγελία για διάστημα 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Σε περίπτωση υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων τα μεταφορικά της επιστροφής (6,00 €) χρεώνονται στον πελάτη και αφαιρούνται από το ποσό που επιστρέφεται. Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων πρέπει ο πελάτης να μας γνωστοποιήσει ένα λογαριασμό στην (επωνυμία τράπεζας που θα χρησιμοποιηθεί), όπου και θα γίνει η κατάθεση. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν πραγματοποιούνται μέσω της ACS Courier και γίνεται χρέωση της εταιρίας royal-garden.gr (χρέωση παραλήπτη).

   

  Για οποιδήποτε απορία σε σχέση με τις αλλαγές επικοινωνήστε μαζί μας στο 0030 2310737458

  ή μέσω e-mail στο info@royal-garden.gr για την αποφυγή τυχόν λαθών.

   

  Διεύθυνση Επιστροφών:

  Royal-garden.gr

  Βασιλικά Θεσσαλονίκης

  57006, Ελλάδα

  Θεσσαλονίκη   

  Δωρεάν Μεταφορικά

  για αγορές άνω των 50€

  +30 2310737458

  Επικοινωνία πελατών

  Ενημερωτικό Δελτίο