Υλικά: 1 ψαρονέφρι (περίπου μισό κιλό), 1 ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 φλ. τσαγιού φασκόμηλο (μόνο φύλλα), 1 μικρό μπουκάλι μαυροδάφνη, 2 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι, 2 κ.σ. αλεύρι γενικής χρήσης, 250γρ. άγριο ρύζι, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βράζουμε το άγριο ρύζι για 10-12 λεπτά με λίγο αλάτι και το στραγγίζουμε. Δεν προσθέτουμε βούτυρο ή λάδι. Το μεταφέρουμε σε μια ρηχή πιατέλα και το απλώνουμε ομοιόμορφα. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες και κάθε φέτα σε δύο κομμάτια. Τις απλώνουμε σε μια πιατέλα και αφού τις αλατίσουμε και τις ρίξουμε πιπέρι, τις πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και με τη βοήθεια ενός τρίφτη λιώνουμε το σκόρδο. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο ίσα-ίσα να καλυφθεί ο πάτος του τηγανιού. Μόλις ζεσταθεί το λάδι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο. Προσθέτουμε τις φέτες του κρέατος, το κρασί, τα φύλλα του φασκόμηλου και το βαλσάμικο. Βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 10-15 λεπτά ή μέχρι να δέσει το ζουμί. Αδειάζουμε το περιεχόμενο του τηγανιού πάνω από το ρύζι προσπαθώντας να πάει το ζουμί παντού.