Υλικά:4 ζαργάνες (μέτριο μέγεθος), αλάτι, πιπέρι, θυμάρι,  ελαιόλαδο

Καθαρίζουμε τις ζαργάνες και τις αλείφουμε με το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια τις αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω τους λίγο θυμάρι (εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ρίγανη).
Έπειτα τις ακουμπάμε πάνω στη σχάρα, στο μέσο ύψος του φούρνου, αφού πρώτα την έχουμε λαδώσει καλά για να μην κολλήσουν. Κάτω από τη σχάρα, στον πάτο του φούρνου τοποθετούμε ένα ταψί με λίγο νερό για να τρέχουν εκεί τα υγρά. Ψήνουμε στο
γκριλ προσέχοντας να μη στεγνώσουν τα ψάρια.